Computerreparatie

Basisherstel (onderzoek)

Vanaf € 30,-

Is je computer of laptop erg traag of loopt het voortdurend vast en functioneert het niet meer naar behoren? Dan is een basisherstel noodzakelijk. Dit betekent dat er wordt gekeken naar de oorzaak van o.a. de traagheid of het vastlopen van de laptop of computer.

Medium herstel (softwarereiniging)

Vanaf € 50,-

Staan er opeens allerlei programma’s op jouw laptop of computer die je zelf niet geïnstalleerd hebt? Doet je wifi of bluetooth of een andere functie het opeens niet meer? Of herkent je computer of laptop geen USB-apparatuur meer?

Dan is een medium herstel noodzakelijk. Alle onnodige programma’s zullen worden gewist en je laptop of computer zal door middel van een virusscanner worden gescand. 

Hard herstel (grondige softwarereiniging)

Vanaf € 60,-

Functioneert je Windows niet meer optimaal? Krijg je allerlei foutmeldingen en foutcodes op jouw laptop of computer scherm? Of ben je opeens bestanden kwijt?

Dan is het noodzakelijk om een onderzoek te doen naar alle schadelijke virussen op de laptop of computer. Ook zal er een registratiesleutel plaatsvinden zodat je Windows weer schoon is en weer goed functioneert.

Hardherstel is een combinatie van basis herstel + medium herstel incl. onderzoek naar zware virussen (die dieper in de hardware verstopt zitten)

Compleet herstel (Windows-installatie en hardeschrijf-reparatie)

Vanaf € 75,-

Zie je een blauw beeld op jouw laptop of computer scherm of kun je helemaal niet meer in Windows komen? Dan is een compleet herstel noodzakelijk.

De harddisk wordt gerepareerd en er wordt een compleet nieuwe schone Windows op de laptop of computer gezet.

Dit betekent dat ook de nieuwe drivers en standaardprogramma’s die je nodig hebt er op worden gezet, zodat je weer optimaal gebruik kunt maken van de laptop of computer.

Hardware-reparatie en upgrades

Prijs op aanvraag

Heb je opslagruimte tekort op de laptop of computer? Dan moet er een andere harde schijf in zodat de opslagcapaciteit vergroot wordt.

Is je computer te langzaam, dan kunnen wij meer geheugen plaatsen, zodat de computer meer programma’s aan kan.

Wil je meer uit je games halen? Dan kunnen wij de videokaart vervangen.

Heb je schade aan bijvoorbeeld je scherm, toetsenbord, harde schijf, etc? dan kunnen wij het desbetreffende onderdeel voor je vervangen.

Marrit X
2021-11-03
Super geholpen, gegevens van de ene mobiel naar de ander over laten zetten. Kon een uurtje later de mobiel alweer ophalen en alles is top over gezet.
Pieter B
2021-10-05
Goede en snelle service en heel vriendelijk geholpen, dik tevreden!
Hendrik Veenstra
2021-09-19
Goede service! Mijn telefoon had een kapot oplaadpoortje waardoor deze niet meer goed kon laden. Deze is relatief snel gemaakt voor een niet al te dure prijs. Alleen was het probleem daar nog niet mee verholpen. Dit heb ik later aangegeven. Toen kreeg ik het advies om een nieuw kabeltje te gebruiken. Dit bleek het probleem volledig te verhelpen. Zeer tevreden over dit bedrijf. ik kom hier zeker weer terug. Het enige puntje van feedback wat ik kan geven is dat het advies van een nieuw oplaadkabeltje. Dit advies had wellicht gegeven kunnen worden direct na de reparatie van het oplaadpoortje.
walter van der molen
2021-09-16
Ik heb mijn Samsung Galaxy S9 voor accureparatie gebracht, was klaar binnen een uur! En het was helemaal niet duur, aardige werknemers, word snel geholpen, daarom 5 sterren van mij.
JustDMPlays
2021-09-15
Goede service, echt een aanrader!

Offerte?

Vul het formulier in en wij sturen je een vrijblijvende offerte via de mail!