MS Telecom 4U Dokkum

Dokkum

Aalsumerpoort 5A, 9101 JJ Dokkum

Garantie

Wij geven standaard 12 maanden garantie op al onze scherm reparaties. Op overige reparaties zoals de batterij / accu geven wij 6 maanden garantie.

Klaar terwijl je wacht: 30 minuten service

Omdat wij beschikken over professionele apparatuur, deskundig personeel en het feit dat wij alle veelvoorkomende onderdelen standaard op voorraad hebben. Kunnen wij de meeste reparaties binnen 30 minuten voor je uitvoeren. 

Ondertussen kun je gebruik maken van onze gratis wifi en genieten van een heerlijk bakje koffie.

Reparaties

Je kunt terecht bij ons voor de Reparaties van jouw Telefoon, Tablet, Laptop/PC en Gameconsole. Bijvoorbeeld: Scherm Reparatie Dokkum, Accu Vervangen Dokkum, Laadpunt Reiniging / Reparatie Dokkum, Microfoon Reparatie Dokkum, Luidspreker Reiniging / Reparatie Dokkum, Ear speaker Vervangen Dokkum, Achterkant Vervangen Dokkum, Behuizing vervangen Dokkum, Front Camera Reparatie Dokkum, Back Camera reparatie Dokkum Onderdelen Solderen Dokkum,  Softwarematig Herstel Dokkum, Home Knop Vervangen Dokkum, Gegevens Herstellen / Overzetten Dokkum, Toestel Installatie Dokkum, Waterschade Onderzoek Dokkum en nog veel meer! Je kunt je device laten Repareren in al onze vestigingen: Franeker, Leeuwarden, Dokkum en Burgum.

Service

iPhone stuk? Samsung toestel kapot? of Apple Tablet scherm gebroken? Op zoek naar een reparateur die snel jouw device repareert tegen een scherpe prijs en met de beste onderdelen?

M&S Telecom 4U Dokkum repareert Smartphones, Tablets, Computers, Laptops en Gameconsoles voor de beste prijzen met originele onderdelen.  Wanneer dit niet mogelijk is gebruiken we de hoogst haalbare kwaliteit onderdelen. Daardoor zal jouw toestel na de reparatie weer werken als nieuw.

Tegenwoordig is het erg lastig om de telefoon, tablet, laptop of computer voor een lange tijd te missen. Aangezien we er van alles mee doen. Van de mail checken, berichtjes sturen en de agenda checken tot jouw complete bankzaken. Daarom hebben wij alle onderdelen van veel voorkomende merken standaard voorradig.

Wat houdt dit in?

Dit betekent dat wij praktisch alle merken in een half uur tot een uur gerepareerd kunnen hebben. Het toestel een aantal dagen moeten missen gaat er bij ons niet in!

Meest voorkomende Problemen

Volgens onderzoek heeft 1 op de 5 smartphone gebruikers schade aan zijn of haar telefoon. Een gebroken scherm of een accu die snel leegloopt komt het meeste binnen voor reparatie.

Daarnaast komt het vaak voor dat er problemen zijn met het opladen. Dat het toestel compleet vastloopt of zomaar ineens niet meer functioneert.

Ongeacht het probleem, wij zijn gedreven om het tot in de puntjes voor je op te lossen. Mocht het dan toch niet lukken? dan komen wij altijd met een gepaste oplossing!

Welke merken repareren wij?

Apple Reparatie Dokkum, Samsung Reparatie Dokkum, LG Reparatie Dokkum, Huawei Reparatie Dokkum, HTC Reparatie Dokkum, Sony Reparatie Dokkum, Motorola Reparatie Dokkum, Nokia Reparatie Dokkum, OnePlus Reparatie Dokkum, Xiaomi Reparatie Dokkum, Oppo Reparatie Dokkum, Asus Reparatie Dokkum, Archos Reparatie Dokkum, Acer Reparatie Dokkum, HP Reparatie Dokkum, Lenovo Reparatie Dokkum, Microsoft Reparatie Dokkum, Dell Reparatie Dokkum, Dynabook Reparatie Dokkum, Toshiba Reparatie Dokkum, MSI Reparatie Dokkum, Playstation Reparatie Dokkum, Xbox Reparatie Dokkum en nog veel meer toestellen kun je terecht bij M&S Telecom 4U Dokkum. Als je het merk niet kunt vinden op onze website, neem dan contact met ons op.

Webshop

Voor de verkoop van toestellen, hoesjes, screenprotectors, opladers en accessoires, Hebben wij al onze producten online op onze Webshop!

M&S Telecom 4U

Wij zijn een snel groeiend bedrijf gespecialiseerd in het herstellen van Smartphones, Tablets, Laptops, Computers en Gameconsoles. Zit er een barst in je scherm of heb je helemaal geen beeld, Heb je geen geluid of loopt je accu snel leeg? Geen probleem! Met al ruim 15 jaar ervaring kun je ook bij ons terecht voor deskundig advies. Gegevens overzetten of compleet herstel van je toestel.

Wij van M&S Telecom 4U Dokkum staan voor je klaar om jouw Samsung Galaxy reparatie uit te voeren. We hebben een jarenlange ervaring op het gebied van telefoon reparaties. De Samsung Galaxy serie bestaat uit vele modellen, maar voor elke schade aan elk model hebben wij een passende oplossing in gedachte. Natuurlijk is het erg vervelend als je telefoon gerepareerd moet worden.

Iedereen gaat zo zorgvuldig mogelijk om met zijn of haar telefoon, maar toch gebeurt een ongeluk vaak sneller dan je het zelf door hebt. Jouw gedwongen Samsung Galaxy reparatie kan ook te maken hebben met een software probleem. In beide gevallen hebben wij bij M&S Telecom 4U Dokkum de mogelijkheid om jouw Samsung Galaxy reparatie met veel zorg uit te voeren.

iPhone

Voor een iPhone scherm reparatie Dokkum ben je bij ons in goede handen. Wij streven ernaar om jouw iPhone scherm reparatie uit te voeren in hoge mate van service en kwaliteit. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden de deur uit lopen en zullen hier ook alles aan doen. Heb je dus een iPhone scherm reparatie nodig? Kom dan langs in één van onze vier winkels in Franeker, Leeuwarden, Dokkum of Burgum.

We beschikken over kennis en expertise die alweer dateert uit de tijd van de allereerste iPhone’s. Toen wij begonnen hebben we veel verschillende modellen uit elkaar gehaald en ermee getest. Dit heeft ervoor gezorgd dat we precies weten hoe de iPhone’s in elkaar zitten. Ook voor een iPhone scherm reparatie Franeker weten wij dus precies wat er moet gebeuren. jouw smartphone is een kostbaar bezit. Dat begrijpen wij en daarom gaan we met veel zorg aan de slag.

Het Scherm

Een iPhone scherm reparatie is voor ons als experts niet moeilijk. Dit komt doordat de technologie in alle modellen vrijwel hetzelfde is. De iPhone X beschikt inmiddels wel over een OLED scherm in plaats van een LCD scherm, maar de iPhone 7 is zo ver bijvoorbeeld niet.

Ondanks dat bestaat de iPhone nog steeds uit drie onderdelen. Het beschermglas is de bovenste laag en beschermt de andere twee onderdelen. Het LCD scherm is de onderste laag en projecteert het beeld. Tussen deze twee lagen zit de digitizer, ook wel het touchscreen genoemd. Alle aanrakingen worden door de digitizer doorgevoerd.

Dit onderdeel was bij de introductie van de eerste iPhone ‘s aan het begin van de 21e eeuw revolutionair. Het scherm kon nu op meerdere posities tegelijkertijd aanrakingen detecteren en doorsturen. Een iPhone 7 scherm reparatie kan te maken hebben met een defect aan één van deze drie onderdelen. Meestal is het een barst in het beschermglas. Helaas moet bij elk defect het complete scherm vervangen worden, omdat het aan elkaar vastgelijmd zit.

Welk Scherm?

Een iPhone scherm reparatie kan nodig zijn wanneer het scherm echt niet meer werkt, maar ook als enkel het glas is gebroken. Het is daarom goed voor jou om te weten waar een iPhone scherm uit bestaat en wat er vervangen moet worden. Het touchscreen van een iPhone scherm was bij de introductie van de eerste iPhone grensverleggend.

Dit kwam omdat de iPhone’s zijn voorzien van een multi-touch display. Een iPhone display kan op meerdere punten detecteren en reageren op gelijktijdige aanrakingen. Het scherm van een iPhone bestaat uit drie onderdelen: het glazen scherm, een Digitizer en een LCD scherm. De toplaag bestaat uit glas, hier ontstaan de bekende barsten en scheuren. Vaak is een iPhone nog gewoon bruikbaar bij een barst in het glas. Het glas is bedoeld om de andere twee onderdelen te beschermen. De Digitizer detecteert de aanrakingen. Dit onderdeel is vastgelijmd aan het glas. De onderste laag vormt het Liquid Crystal Display (LCD) scherm. Hier worden alle gegevens op getoond. Het is eigenlijk een kleine vorm van een TV of computerscherm.

Als het display glas beschadigd is, maar de telefoon functioneert normaal, dan is alleen het glas kapot. Als het scherm geen zichtbare scheuren of barsten heeft, maar niet reageert op aanrakingen, dan is waarschijnlijk de Digitizer kapot. Het LCD scherm is natuurlijk pas kapot als de gegevens niet juist worden weergeven, of helemaal niet worden weergeven. Helaas kun je niet één van deze onderdelen apart laten repareren. Een iPhone scherm reparatie bestaat altijd uit het vervangen van al deze drie onderdelen, omdat ze aan elkaar zijn gelijmd.

Scherm Reparatie

Op het moment dat je bij ons de winkel instapt kun je al merken dat er alleen experts op het gebied van Samsung Galaxy scherm reparaties hier werkzaam zijn. Wij staan dan ook voor je klaar in één van onze vier vestigingen in Franeker, Leeuwarden, Dokkum of Burgum. Ben je niet in staat om langs te komen? Dan kun je jouw Samsung Galaxy ook ter reparatie naar ons opsturen. Op het moment dat je voor een Samsung Galaxy scherm reparatie Dokkum bij ons in de winkel komt zullen wij eerst een onderzoek uitvoeren.

Bij een barst of deuk is de schade al bekend, maar bij schade aan bijvoorbeeld het scherm zullen we eerst bekijken wat we nog kunnen herstellen. Waarschijnlijk is de enige oplossing het volledige scherm vervangen. Is jouw Samsung Galaxy scherm reparatie voltooid? Dan heb je bij ons nog recht op 12 maanden reparatie garantie.

Het scherm van een Samsung Galaxy is complex en duur om te vervangen. Toch bieden we je bij M&S Telecom 4U Dokkum de scherpste prijzen aan voor de officiële producten. Helaas is het niet mogelijk om een los onderdeel van het scherm te vervangen. Bij bepaalde apparaten is het zo dat het glas en de touchscreen los van de andere onderdelen gemonteerd kunnen worden. Dit is bij vrijwel alle smartphones niet het geval.

Het Scherm

Het scherm van een Samsung Galaxy bestaat uit vier onderdelen, die we ook op alle andere smartphones terug vinden. Het beschermglas, ook wel het Gorilla Glass genoemd, vormt de beschermlaag. De digitizer die wij kennen als het touchscreen vormt de tweede laag. Dit onderdeel verzendt alle aanrakingen naar het beeldscherm. Samsung is hierbij voorloper op het gebied van AMOLED schermen. Al deze onderdelen zijn gelamineerd tot één onderdeel met speciale hechtmaterialen. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat er vuil tussen de onderdelen in kan komen. Daarnaast zorgt het ontbreken van een luchtlaag ervoor dat de smartphones dunner gemaakt kunnen worden.

Tablet

Bij M&S Telecom 4U Dokkum zijn wij gespecialiseerd in de reparatie van elk denkbare soort tablet. Steeds meer mensen laten de kinderen met de tablet spelen, Als uw iPad of Galaxy Tab kapot gaat, moet hij net als een smartphone ook gerepareerd worden. M&S Telecom 4U Dokkum voorziet ook in deze diensten en wij zijn dan ook in staat om de meeste reparaties aan tablets uit te voeren.

Type Tablets

Samsung en Apple zijn de meest voorkomende tablets. Het zijn dan ook deze 2 types waar wij de meest uitgebreide reparaties voor aanbieden. Mocht je een ander merk tablet hebben, kun je ons altijd even bellen of mailen en misschien kunnen wij je daar ook mee helpen.

M&S Telecom 4U Dokkum is multi-inzetbaar op het gebied van Samsung Galaxy Tab reparatie en Apple iPad Tablet Reparatie. Tablets kunnen om diverse redenen hun gebreken vertonen. Zo kan deze waterschade hebben opgelopen, of is het scherm onverhoopt kapot gegaan. Ongeacht de aanleiding of het soort schade, wij zorgen dat jouw Samsung Galaxy Tab binnen de kortste keren wordt gerepareerd. Er wordt alleen met A-kwaliteit materialen gewerkt.

Accu’s en andere oplaadpunten zijn onderdelen van een Samsung Galaxy Tab die slecht gerepareerd kunnen worden. Wanneer deze na enkele jaren versleten zijn, gaan ze automatisch minder presteren. De accu van jouw tablet raakt steeds sneller leeg en na verloop van tijd doet deze het helemaal niet meer. In dit geval kun je jouw accu gewoon laten vervangen en hoeft je niet een heel nieuw toestel aan te schaffen. Je kunt jouw Samsung Galaxy Tab laten repareren door deze op te sturen, of je brengt hem langs in één van onze filialen.

Voor tablet reparatie Dokkum en omstreken ben je bij ons van harte welkom wij helpen je snel weer op weg. Kom naar 1 van onze filialen in Franeker, Leeuwarden, Dokkum of Burgum.

Hoesjes en Accessoires

Een telefoon hoesje biedt jouw mobiele telefoon dé optimale bescherming zodat uw apparaat langer mee gaat. M&S Telecom 4U Dokkum biedt verschillende soorten hoesjes aan, want wij begrijpen als geen ander dat niet iedere gebruiker hetzelfde is en dat de wensen van iedereen verschilt. Iedere paar weken hebben wij nieuwe hoesjes beschikbaar, dus bekijk ons volledig assortiment smartphone hoesjes in de winkel of Webshop.

Haal nog meer uit jouw mobiele telefoon, want naast telefoonhoesjes kun je ook gebruik maken van handige accessoires voor een optimaal telefoongebruik zoals oplaadkabels, autoladers, thuisladers, accu’s, headset, oordopjes, adapters, houders, powerbanks, screenprotectors, USB-C & Micro-USB naar USB-kabel en veel meer.

0
0
  0
  Jouw winkelwagen
  Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop

  Stap 1

  Ga naar het menu en selecteer instellingen.

  Stap 2

  Scroll naar beneden tot je het kopje Info telefoon tegenkomt en selecteer deze.

  Stap 3

  Noteer de modelnaam ergens of onthoud deze goed! Je kan nu deze popup sluiten door op het kruisje rechtsboven te klikken.

  Kom je er nog niet helemaal uit? Wij helpen je graag!

  Neem direct contact op of kom naar eens van onze winkels!

  ×